Tec de Monterrey

Ensimmäinen päivä yliopistolla on nyt takana. Tec de Monterrey on yksi Meksikon parhaimpia ja kalleimpia yliopistoja ja siltä se tosiaan näyttääkin. Jos sanon, että Tec de Monterrey muistuttaa pientä kylää, niin kuvailu osuu lähemmäksi, kuin pelkästään kuvailemalla paikkaa yliopistoksi. Tosin tänne kylään ei pääse muita kuin opiskelijat/professorit näyttämällä henkilökortteja porteilla.

Coyoacanissa puistossa oli tilaisuus, jossa paikalliset vastaanottivat energiaa kuulta ja auringolta villin tanssin jälkeen. Mielenkiintoista.

Coyoacanissa puistossa oli tilaisuus, jossa paikalliset vastaanottivat energiaa kuulta ja auringolta tanssimisen jälkeen. Mie tunnen oloni kovin energiseksi jo ennestäänkin, joten  jätin nämä pippalot väliin.

Coyoacanissa puistossa lähellä kotia.

Coyoacanissa puistossa intiaanitanssijan.

Rakennuksia on ehkä kymmenkunta ja sen lisäksi on omat kuntosalit, urheiluareenat, kaupat, kahvilat, puistot, ambulanssi ja helikopterin laskeutumispaikka. Koko paikkaa ympäröi valtava aita ja sisääntuloporteilla on vartijat aseiden kanssa. Sen lisäksi muutama partioauto kiertää aluetta, pari koirapartiota tarkastaa tulijoita tarvittaessa, aseistetut vartijat kiertävät aidattua aluetta 24/7, valvontahuoneessa meitä seurataan melkein 500 valvontakameralla. Joten jos ei muuta, niin tunnen oloni ainakin turvalliseksi. Kuvien ottamiseen tarvitaan lupa turvallisuussyistä, joten niitä ei ole luvassa ihan vähään aikaan.

Mutta ensimmäinen päivä meni siis oikein leppoisasti. Meidän isäntäperheen isä vei minut ja Manun tänään yliopistolle. Jatkossakin Javi saattaa meidät metropysäkille, jos on pimeää ja jos ei ole mukana miespuolisia saattajia. Olo tuntuu vähän liian lapselta, mutta kaikkeen tottuu. Manusta saa onneksi tukea ja välillä on niin ihanaa puhua vain englantia ja pistää espanja-aivot pauselle.

Isäntäperhe, minä ja Manu; parempaa perhettä ei olisi voinut osua kohdalle.

Isäntäperhe, minä ja Manu; parempaa perhettä ei olisi voinut osua kohdalle.

Besos! 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *